It is currently Sat Dec 16, 2017 5:51 pm


Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Bug with automap?
PostPosted: Sun Jan 24, 2010 10:51 pm 

Joined: Sun Jan 24, 2010 10:22 pm
Posts: 7
When i try to click on auto map a message say me :"hh.mm.ss You can't see anything."
And as i click the button and hold it pushed the life and mana flask ,the moves and level info,the info console messages, and the skip turn and automap buttons disapear all.
they become visible again when automap button is released.


Top
 OfflineProfile  
 Post subject: Re: Bug with automap?
PostPosted: Sun Jan 24, 2010 10:54 pm 
User avatar

Joined: Tue Oct 13, 2009 12:06 am
Posts: 270
You need a light, to read your map.
So once you light a torch or similar, you can see the map.


Top
 OfflineProfile  
 Post subject: Re: Bug with automap?
PostPosted: Mon Jan 25, 2010 12:09 am 

Joined: Sun Jan 24, 2010 10:22 pm
Posts: 7
Ok thanks, have not play that far.
i should have before report. :)


Top
 OfflineProfile  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
GuildWarsAlliance Style by Daniel St. Jules of Gamexe.net
Guild Wars™ is a trademark of NCsoft Corporation. All rights reserved.